Lieve gasten

Vanaf maanag 1 juni zijn wij weer geopend op onze reguliere openingstijden. U kunt uitsluitend telefonisch reserveren en een reservering maken is verplicht! U kunt reserveren voor 2 personen. Vanaf 3 personen dient uw gezelschap uit 1 huishouden te bestaan.

Heeft u verkoudheidsklachten? Heeft u of 1 van uw huisgenoten koorts gehad in de afgelopen 24 uur? Dan willen wij u vragen om thuis te blijven en een eventuele reservering af te bellen. Wij werken niet in shifts. Komt u vroeg eten en weet u op voorhand al dat u op tijd weer weg zal gaan? Dan stellen wij het zeer op prijs als u dit bij het maken van uw reservering aan wilt geven. Op die manier kunnen wij misschien later op de avond nog iemand verblijden met een tafeltje!

U kunt bij ons maaltijden blijven afhalen, echter is bestellen vanaf 1 juni enkel nog telefonisch mogelijk. Wij hebben dan geen apart afhaalmenu meer en ook geen apart telefoonnummer. Buiten ons menu zal de XXL Carpaccioh! wegens overweldigend succes beschikbaar blijven voor afhaal.

Bestellen en reserveren kan via 0297 785 793.
Afhaaltijden in overleg. Bezorgen is niet mogelijk.

Wij hopen op jullie begrip voor al deze aanpassingen!

Home

Restaurant Oh! aan de Ophelialaan te Aalsmeer serveert u de heerlijkste gerechten en wijnen van onze uitgebreide menukaart, alsmede wekelijks wisselende verrassingen buiten de kaart om. Ook een all-inclusive proeverij behoort tot onze mogelijkheden.

Wij werken veel samen met lokale leveranciers en koken met verse producten en biologische groenten.

Zomers is het genieten op ons mooie terras en in de wintermaanden steken wij binnen het haardvuur aan om het zo extra gezellig te maken.

Volg ons op facebook en instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Ons motto? Wij koken met liefde en serveren met passie! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant!

Rob & Arran